Tarieven

cadeau
Ontwerp zonder titel (10)
contactK

Medische echo tarieven

Echocentrum KeiK heeft voor alle medisch diagnostische echo’s een overeenkomst met de verschillende Nederlandse verzekeringen. Daarom zullen wij de medische echo’s rechtstreeks declareren bij de zorgverzekeraar.

Pretecho tarieven

Tijdens dit consult zullen we  samen 15 min. kijken naar je kindje. Deze 2D-echo is in sepia en geschikt vanaf 6 weken. Het is goed om er rekening mee te houden dat tot 10 weken dit in principe een inwendige echo zal zijn. Als een geslachtsbepaling mogelijk is, kunnen we hier naar kijken vanaf 15 weken.

Tijdens deze afspraak hebben we meer tijd. Deze 2D echo is in sepia beelden en geschikt vanaf 11 weken. Indien een geslachtsbepaling mogelijk is kan hier naar gekeken worden vanaf 15 weken. Deze echo is de hele zwangerschap mogelijk.

Tijdens deze afspraak kunnen we zien of je in verwachting bent van een jongetje of een meisje. Deze echo is geschikt vanaf 14+5 weken, echter het in beeld brengen van het geslacht van je kindje is afhankelijk van verschillende factoren. Zodoende willen en kunnen we geen zekere uitspraken doen voor die termijn. Lees hier meer over bij de algemene informatie over pretecho’s.

Mochten we tijdens deze afspraak het geslacht niet kunnen zien dan mag je kosteloos terugkomen.

Voor een geslachtsbepalende echo bij een meerling hebben we iets meer tijd nodig. We willen graag van alle kindjes het geslacht zien.  Deze echo is geschikt vanaf 14+5 weken, echter het in beeld brengen van het geslacht van jullie kindjes is afhankelijk van verschillende factoren. Lees hier meer over bij de algemene informatie over pretecho’s.

Mochten we tijdens deze afspraak het geslacht van de kindjes niet kunnen zien dan mag je kosteloos terugkomen.

Tijdens deze pretecho kijken we samen met jullie naar je kindje in een 3D/4D beeld. Deze echo is in kleur beelden en geschikt vanaf 11 weken. Uit ervaring weten we dat de beelden het mooist zijn tussen 24 – 28 weken. Het in beeld brengen van je kindje is afhankelijk van verschillende factoren. Lees hier meer over bij de algemene informatie over pretecho’s.

Tijdens deze afspraak hebben we meer tijd om je kindje te laten zien en op zoek te gaan naar de allermooiste profiel- en aangezichtsfoto op het grote scherm en kan je echt even in contact komen met je kindje.

Mocht jullie kindje zich niet laten zien tijdens deze afspraak dan mag je kosteloos terugkomen voor een 3/4D echo van 15 minuten.

Tijdens deze twee aparte consulten kijken we op twee momenten naar je kindje. Vroeg in de zwangerschap een 2D-echo en later bij omstreeks 27 weken een 3D/4D-ervaring.

Kies je voor een USB-stick dan zullen we meerdere filmpjes en foto’s uploaden.
Een USB stick hoef je maar 1 keer aan te schaffen in de hele zwangerschap. We zetten iedere echo alle nieuwe foto’s en filmpjes er weer op als je de USB meebrengt.

Je bepaalt zelf voor welk bedrag je een cadeaubon wilt laten invullen.

Het kan zijn dat je twijfels hebt of de spiraal nog goed zit. In dat geval kan KeiK een echo maken, je hebt geen verwijzing nodig. Deze kosten zijn niet te verhalen op de verzekering

Mocht je een spiraal willen laten plaatsen zal deze door Vita Nova geplaatst worden. KeiK zal na 4-6 weken een echo verrichten.  Voor aanmelden klik op deze link