Over ons

Over ons

KeiK is een echocentrum dat vanuit liefde voor echoscopie, interesse en zorg is ontstaan. Jarenlange ervaring en kwaliteit hebben we samen kunnen voegen met tijd en rust. Aangevuld met de wensen en mogelijkheden van deze tijd, is dit de ideale combinatie voor KeiK om een echo tot een fijne ervaring te maken.

KeiK is er voor de leek en de liefhebber, voor de zwangere én haar omgeving, voor iedere smaak, voor iedere portemonnee. Voel je welkom!

Hieronder stellen onze echoscopisten zich graag aan je voor:

Melissa Dinslage – Kerklaan

Ik ben Melissa en ik maak sinds 2004 met veel plezier echo’s! Bij het maken van een echo verwonder ik me iedere keer opnieuw over wat je allemaal kan zien en wat voor een mooi mini-mensje er kan groeien in een zwangere buik. Graag deel ik mijn enthousiasme met de ouders (in spé) en eventuele anderen die mee komen bewonderen! Mijn verloskundige achtergrond maakt dat ik de medische kant van o.a. de 13 en de 20 weken echo goed kan belichten. Ik vind het bijzonder om mijn kennis te mogen delen en het blijft prachtig om samen het kindje te bekijken.

Ik ben moeder van twee dochters, Isabelle (2017) en Jasmijn (2019). Ik vind het heerlijk om met mijn man en kinderen op pad te gaan, op vakantie dichtbij of wat verder weg, naar het bos of het strand.

Maaike in ’t Groen

Ik ben Maaike en ben in 2008 afgestudeerd als verloskundige. Vrij snel na het behalen van mijn diploma ben ik me gaan verdiepen in de echoscopie. Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring op kunnen doen in zowel de medische – als in de pretechoscopie. Mijn ervaringen, kennis en kunde vanuit het verloskundig vak neem ik met alle liefde en plezier mee om het mooie vak echoscopie uit te oefenen.

Ik kan enorm genieten van de verwondering in de ogen van de (aanstaande) ouders wanneer zij voor het eerst met hun kindje kennis maken. Ik zie er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten bij echocentrum Keik.

Samen met mijn partner Bas heb ik een dochter Ieke (2014) en een zoon Gijs (2015). In mijn vrije tijd vind ik het fijn om door het bos te struinen en lekker eten te koken. Ook hardlopen vind ik heerlijk om te doen.